ExtraIP:
Extra publieke IP-adressen op elke internetverbinding
 » MY.EXTRAIP.COM  » CONFIGURATIES » NAVIGATIE
  Home
  Over ExtraIP
  Contact
  
 » DIENSTEN
  Account Aanmaken
  
  Test IP Routed Subnet
  IPv4 Routed Subnet
  IPv6 Routed Subnet
  
  BGP Tunnel via XS
  
 » ONDERSTEUNING
  FAQ
  Hoe Werkt Het
  Links en Handleidingen
  
Over ExtraIP

Wie is ExtraIP:

ExtraIP is een full service datacenter/netwerkprovider en is direct aangesloten bij het Europese internet orgaan RIPE NCC. In samenwerking met SIT Internetdienten exploiteert ExtraIP haar diensten vanuit 3 datacentra. We beschikken oven een eigen autonoom netwerk (AS45040) welke via verschillende transit providers en via het internetnetknooppunt NL-IX met vrijwel elke ISP/NSP in directe verbinding staat.

Alle datacenter en netwerkdiensten worden volgens de op dit moment hoogste normering geleverd; N+2 voor stroom en koeling, Tier III voor verbinding en apparatuur. Daarnaast zijn onze datacentra ISO 27001:2005 (informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) gecertificeerd.

Sinds de oprichting van SIT Internetdiensten ruim 10 jaar geleden heeft SIT zich gespecialiseerd in redundante netwerk en datacenter oplossingen. Er is continu geënvesteerd in kennis en samenwerking met gespecialiseerde partners om de hoogst mogelijke kwaliteit en beschikbaarheid van ons netwerk te kunnen garanderen.

      

Onze missie met ExtraIP is IP routering technieken en diensten bereikbaar te maken voor iedereen die er interesse of belang bij heeft. Van de enthousiaste ICT-er die thuis wil raken in de wereld van IP routering, BGP, IPv4 en IPv6 tot de hosting/server providers die met ExtraIP hun eigen (AS) netwerk willen starten of uitbreiden.

Voor informatie en/of om met ons in contact te komen kunt u het contact formulier invullen of bellen, 088 505 2200.


ExtraIP B.V. - © 2020 - 2023 - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden
  
  Mikrotik
  Ubiquiti USG Pro Router
  Cisco IOS
  Debian/Ubuntu
  FreeBSD
  Linux-net-tools
  Linux-route2
  DD-WRT Router
  Vyatta/ Ubiquiti EdgeMAX
  
» PARTNERS

XS Anywhere


RIPE NCC